REGISZTRÁCIÓ
JELENTKEZÉS A FESZTIVÁLRA

A rendezvény látogatása díjmentes.
Ahhoz, hogy zavartalanul tudjuk a rendezvényt bonyolítani, kérjük, hogy az oktatási intézmények részéről osztályok szerint regisztrálják magukat a "csoportos jelentkezés" fül alatt. "Egyéni jelentkezést" abban az esetben kérünk, ha nem szervezetten, osztályként látogatnád meg a rendezvényt.

Fontos!
A rendezvényt két és fél órás blokkokban szervezzük, amelyek látványos előadással kezdődnek, ezért kérjük, hogy a regisztrációnál válassza ki az Önnek megfelelő időpontot.
A két és fél órás blokkok 9:00, 11:30 és 14:00-kor indulnak.

A pályaválasztási fesztiválon a szervezők a helyszínen igazolást állítanak ki a résztvevő diákok részére!

Regisztrálni a résztvevő diákoknak kell, kísérőknek nem szükséges!

A Mi a pálya? Műszaki Pályaválasztó Fesztivál sajtó nyilvános, ezáltal az eseményeken kép- és hangfelvétel készül, amely nyilvánosságra hozatalára is sor kerülhet.  


Szülői értekezlet

A rendezvény keretén belül megrendezésre kerül a "Mi a pálya? szülői értekezlet", melynek során az érintett szakemberek a szülőkben felmerülő pályaválasztással kapcsolatos kérdésekre adnak választ.


Pályaorientációs Pontok
 1. A Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara (BKIK) pályaorientációs pontján az odalátogató diákok és szülők játékos formában szempontokat kapnak a pályaválasztás mibenlétéről. Megismerkednek az önismeret alapjaival; Szóba kerül az emóció, a ráció, és az új generáció.Stresszoldás és transzformátor: a feszültség kezelésének módszerei. Képet kapnak a képességeikről. Vágyak és a valóság: a belső iránytű használata a pályán, és a pálya előtt. Fejelés, kezelés és lábalás: a munkamódszerekről tömören. Igazi műszaki szakik:  asiker mibenlétéről Volt, Watt, és Lett: a múlt, a jelen, és a jövő a műszaki szakmák világában.


  A résztvevők kis értékű ajándékokat, és nagyon értékes tapasztalatokat nyernek.
  Játékvezető: Quitt László


   

 2. A Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztály tanácsadói pályaorientációs szolgáltatással várják a látogató diákokat a rendezvényen.

  A Pályaorientációs Pont installációban játékos feladatokkal és önértékelő kérdőív kitöltésével segítjük a pályaválasztás előtt állókat a döntésben.

 3. Pályaválasztási rajzelemzés - Kövesi Ágota

  Az írás, a rajz megmutatja, kik vagyunk valójában, az agyunk melyik részét használjuk a gondolkodásunkhoz, a cselekvéseinkhez. A pályaválasztási rajzelemzés célja a fiatalok beállítottságának megállapítása, mely alapján sikeresebben lehet meghatározni a továbbtanulás irányát.
  A pályaválasztási rajzelemzéshez 18 év alattiak esetében szülői hozzájáruló nyilatkozat szükséges.
  Hozzájáruló nyilatkozat letöltése


MI A PÁLYA? MŰSZAKI PÁLYAVÁLASZTÓ FESZTIVÁL
A "Mi a pálya?" műszaki pályaválasztó fesztivál célja 2019-ben is, hogy élmény alapú elven felszínre hozza a pályaválasztás előtt álló gyerekekben lévő érdeklődést a műszaki pálya iránt, annak érdekében, hogy tudatosan válasszák ezt a pályát.
Impresszum  •  Kapcsolat

SZERVEZŐK - TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT FORDULJ HOZZÁNK

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
http://www.mee.hu  •  miapalya.mee.hu
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
http://www.nive.hu
A rendezvény fővédnöke: Pölöskei Gáborné
szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár

           
Copyright 2018 - Minden jog fenntartva!
Webdesign: kreativtars.hu
  

IMPRESSZUM       KAPCSOLAT